אשרות מבקר

הארכות B-1/B-2: הארכות לשהיית תייר ועסק זמני. זו תהליך פשוט שמאפשר הארכת ביקור בארה"ב.

עבודה בארה"ב

אנו מתמחים בהכנת בקשות לאשרות למגוון אשרות עבודה למי שאינו מהגר, כולל אלו למשקיעים, עובדים בתוך חברה, מתלמדים, עובדים דתיים, ספורטאים ועוד. לכל קטגוריה יש דרישות ותנאים שונים ונעבוד אתכם באופן אישי למצוא אשרה שמתאימה לכם:

L1מועבר תוך חברה :מועסק בתפקיד ניהולי/ידע מתמחה לפחות שנה רציפה תוך שלש שנים האחרונות; יעבוד בסניף של ארה"ב (בעלות משותפת של לפחות 50%) בתפקיד דומה.

E-1/E-2סוחר אמנה/ משקיע: אזרחי מדינות אמנה מסוימות שמסוגלים להראות שהם סוחרים כמות משמעותית עם ארה"ב (אשרת (E-1, או שהם משקיעים כמות משמעותית בארה"ב ((E-2. *הערה: אזרחים ישראלים מוכשרים רק לאשרת E-1.

H-1B העסקת מומחיות מיומנת: דרישת מינימום של תואר ראשון השייך לתחום המומחה. בכפוף להגבלה שנתית.

H-2B העסקה זמנית/עונתית לא מיומן: אין דרישת מינימום; חייבים להוכיח שאין עובדים זמינים לתפקיד בארה"ב. בכפוף להגבלה חצי-שנתית.

**המשרדים שלנו הם בעלי מומחיות רבה בתחום הספציפי הזה, במיוחד עם השינויים בתהליך שהתרחשו לאחרונה. על פני השטח התהליך יכול להיראות כמפחיד, שזה כולל מספר שלבים. אנחנו בעלי ניסיון וידענים בדרכים הכי טובים להתקדם עם התיק שלך וניתן לחברה שלך הנחיה אישית וייחודית. נטפל בשלבים אסטרטגיים, מפרסום בעיתון מקומי ואתר אינטרנט של כוח עבודה להכנת עתירות למחלקת עבודה ו-USCIS.

O-1יכולת יוצאת מן הכלל: לאנשים ידועים באופן בין-לאומי ובצורה כלל-ארצית בתחומים של מדעי הרוח, ספורט, מדע, חינוך, עסק או משחק. חייבים להוכיח יכולת יוצאת מן הכלל בתחום ספציפי.

אשרות P: לספורטאים, בדרנים ושחקנים המוכרים באופן בין-לאומי או בצורה כלל-ארצית.

Q-1החלפה תרבותית: מספקים הדרכה תרבותית והיסטורית והעסקה בתוך תכנית תרבותית בין-לאומית שמאושר.

מאמרים בנושא:

אשרת עבודה למשקיעים (E2) לאזרחים ישראלים - מי באמת דוחה את זה?

 

 
 



 

דוא"ל: office@drsi-law.com
טלפון
: 77-5166505(0) 972+  
פקס: 72-2159478(0) 972+
עו"ד דליה סקלאר © כל הזכויות שמורות
 

ראשי
יצירת קשר
מפת האתר
תנאי שימוש באתר