מתחתנים בבריטניה - דיני נישואין

 

חלומם של זרים רבים הוא להינשא בסצנת חתונה אנגלית טיפוסית, עם פעמוני כנסייה, שטיח אדום, והמנגינה המפורסמת "הנה באה הכלה".
ייתכן כי במדינה שלך, ישנם חוקי דתות שונות שלא תורשינה להינשא, או שאתם זוג בני אותו מין שחייב לארגן נישואין אזרחיים בחו"ל או שאתה לא רוצה שהמשפחה שלך תדע שאתה בורח להתחתן בחשאי.
בין אם אהובך הוא אזרח בריטניה ובין אם לאו, הרשויות בבריטניה אינן מאפשרות להגשים את חלומך בטרם הגשת בקשה לוויזה ספציפית מראש מהשגרירות הבריטית בארץ המוצא.
זרים רבים אינם מודעים לדרישה זו ומגלים זאת רק כשהם מגיעים לשדה התעופה, או שלאחר הכניסה לבריטניה הם מגלים שהם לא יכולים להגיש בקשה לרישיון נישואין בלי הוכחה שהם מחזיקים את הוויזה לנישואין אזרחים הנכונה.
ויזת תייר למטרת נישואין או שותפות אזרחית, ניתן להעניק לתקופה כוללת של 6 חודשים ואינה ניתנת להארכה.
על המבקש לספק הוכחה מספקת מבחינה כלכלית, לפיה הוא מסוגל לתמוך בעצמו ובני משפחתו בזמן שהותם, שהוא מסוגל לעמוד בעלות הנסיעה הביתה, הוכחה לכך שהוא ובן/בת זוגו מתכוונים להתחתן בבריטניה נישואים אזרחים ועשו את ההכנות הנכונות להוצאת רישיון הנישואין הנכונה, והוכחה לכך שהם מתכוונים לעזוב את בריטניה ולשוב לביתם לאחר הנישואין.
המבקש אינו מורשה לעבוד בבריטניה, לייצר מוצרים או שירותים כלשהם, ללמוד, לקבל טיפול רפואי פרטי או לעשות כל פעילות המותרית למבקר מתחום הספורט, העסקים, או הבידור.
האגרה בגין הוויזה הינה 129 דולר למבקש והטיפול יכול לקחת בין 10-15 ימים. יש להשאיר את הדרכון בשגרירות בתקופה זו.
משרד עורכי דין להגירה ד. סקלאר מתמחה באזרחות בריטית וחוקי ההגירה הקשורים לדיני נישואין. אנו נדריך אותך לאורך כל התהליך כדי לוודא שהבירוקרטיה לא הופכת את תכניות חתונת החלומות שלך לחתונה בחו"ל לסיוט.

 

 
 



 

דוא"ל: office@drsi-law.com
טלפון
: 77-5166505(0) 972+  
פקס: 72-2159478(0) 972+
עו"ד דליה סקלאר © כל הזכויות שמורות
 

ראשי
יצירת קשר
מפת האתר
תנאי שימוש באתר