אשרת מהגר עצמאי (175)

(Independent Migrant Visa- 175)

אשרת מהגר עצמאי הינה אשרת תושבות קבועה. כתושב קבע אתה רשאי להישאר באוסטרליה ללא הגבלת זמן. אשרה זו גם מאפשרת נסיעה וכניסה לאוסטרליה לחמש שנים מתאריך הענקת האשרה.

מועמדים לאשרת מהגר עצמאי חייבים:

  • להיות מתחת לגיל 45

  • רמה מעל 6.5-7 במבחן לאנגלית (IELTS)

  • ניסיון עבודה לאחרונה במקצוע מיומן או שהשלימו הכשרה אוסטרלית לאחרונה

  • מיומנות והכשרות של תקן האוסטרלי למקצוע ברשימת המקצועות המיומנות (SOL)

  • לעבור את מבחן הנקודות עם 120 נקודות

אשרת בעלי מקצוע עצמאי אזורית זמנית (475)

(Skilled Independent Regional Provisional- SIR- Visa- 475)

אשרה זו מיועדת למיומנים המעוניינים לחיות ולעבוד באוסטרליה באזור עם גידול אוכלוסייה אזורי או נמוך. אשרה זו מאפשרת את בעליה להישאר באוסטרליה ל-3 שנים, ובמשך זמן זה הם חייבים לחיות ולגור באוסטרליה אזורי. בעלי אשרות SIRיכולים להיות זכאים להגיש בקשה לתושבות קבועה אחרי שחיים באוסטרליה אזורי לפחות שנתיים ועובדים לפחות 12 חודשים.

מועמדים לאשרת SIR חייבים:

  • להיות מתחת לגיל 45

  • רמת אנגלית של לפחות מקצועי (Vocational)

  • להיות מועמדים למקצוע מיומן ולהימצא כמתאימים למקצוע לפי רשות המעריך האוסטרלי הרלוונטי

  • ניסיון עבודה לאחרונה במקצוע מיומן או שהשלימו הכשרה אוסטרלית לאחרונה

  • חסות ממשלתי מדינתי או טריטוריאלי

  • לעבור את מבחן הנקודות עם 110 נקודות

אשרת חסות (מהגר) 176

(Sponsored (Migrant)Visa- Subclass 176)

אשרה זו מאפשרת לבעליה לחיות כתושבים קבועים באוסטרליה. מועמדים נבחרים על בסיס מבחן נקודות.

תושבים קבועים אוסטרלים יכולים:

  • לחיות ולעבוד באוסטרליה באופן קבוע

  • ללמוד באוסטרליה

  • לקבל טיפול בריאותי מסובסד דרך Medicare וPharmaceutical Benefits Scheme-

  • להעריך תשלומי ביטוח לאומי מסוימים

  • להיות זכאים לאזרחות אוסטרלית

  • לחסות אחרים לתושבות קבועה

מועמדים לאשרת חסות (מהגר) חייבים:

  • להיות מתחת לגיל 45 בזמן הגשת הבקשה

  • לפגוש את סף דרישת האנגלית של אנגלית מוכשר (Competent English) או אנגלית מקצועי (Vocational English) אם מקצוע המועמד הינו מסחר

  • להשיג הצעת מועמדות מסוכנות ממשלתי מדינתי או טריטוריאלי משתתף או שקרוב משפחה מתאים הגר באוסטרליה ייתן חסות

  • מיומנות והכשרות של תקן האוסטרלי למקצוע ברשימת המקצועות המיומנות (SOL)

  • או להיות מועבד ל-12 מתוך 24 החודשים האחרונים במקצוע שרשום ב-SOL או שפגש את הדרישות ללימודים לשנתיים ב-6 החודשים האחרונים עם הכשרות אוסטרליות ששייכות למקצוע המועמד

  • לעבור את מבחן הנקודות עם 100 נקודות

נא לשלוח קורות חיים שלך ושל בעלך- שמתאר את תפקידך בתעסוקה; תאריכים ספציפיים של תעסוקה; תאריך לידה שלך; חינוך שלך; רמת האנגלית שלך וכל פרטי התקשרות.

אם אתה זכאי נשלך הערכה מלאה של כשירותך תוך 3-5 ימי עבודה כדי לדון איך להתחיל את התהליך.

 

 



 

דוא"ל: office@drsi-law.com
טלפון
: 77-5166505(0) 972+  
פקס: 72-2159478(0) 972+
עו"ד דליה סקלאר © כל הזכויות שמורות
 

ראשי
יצירת קשר
מפת האתר
תנאי שימוש באתר